Deittipalvelun säännöt

Erityiset käytännöt Treffeissä

Suomideitti on deittipalvelu, jossa käyttäjät voivat luoda oman profiilin, etsiä deittiseuraa, ystäviä tai harrastuskumppania ja olla yhteydessä muihin käyttäjiin.

- Suomideitti.com deittipalvelu on tarkoitettu VAIN SINKUILLE eli, sivustolla on K18-ikäraja.

- Profiilissa ja sivustolla tulee käyttää hyvää ja kohteliasta kielenkäyttöä. Profiili ei saa sisältää yleisen käsityksen mukaan loukkaavaa materiaalia. Suomideitti ei ole aikuisviihdesivusto joten emme salli profiileja jotka sisältävät alastomuutta tai ovat voimakkaasti seksuaalisviritteisiä.

- Lataa profiilikuvaksi kuva itsestäsi ja vain itsestäsi. Asiattomat, sopimattomat ja deittailuun liittymättömät kuvat poistetaan.

- Jos profiili ilmiannetaan toistuvasti näiden sääntöjen vastaisesta tai muuten loukkaavasta viestittelystä, se suljetaan.

- Älä kirjoita puhelinnumeroasi tai sähköpostiosoitettasi profiiliisi. Sähköpostiosoite, jolla olet rekisteröitynyt, ei näy muille. Tiedot, jotka kirjoitat profiiliisi näkyvät muille rekisteröityneille käyttäjille.

- Viestittäminen tapahtuu anonyymisti yksityisviestein. Yhteystietosi eivät paljastu ellet itse kirjoita niitä viestiisi. Tämä on suositeltavaa vasta, kun olette tutustuneet tarpeeksi hyvin. Suosittelemme käyttämään ilmaista, ei-henkilökohtaista sähköpostiosoitetta.

- Käyttäjien yhteystietoja luovutetaan vain viranomaisille ja ainoastaan oikeuden päätöksellä.

- Häiriköinnistä seuraa profiilin lukitseminen tai poistaminen. Suomideitti.com ei siedä, loukkaavia tai hyvän käytöstavan vastaisia profiileja. Myös profiilit joihin ei ole täydennetty seuranhakuun liittyvää tietoa poistetaan ja joissain tapauksissa pääsy sivuille evätään.

Jos huomaat treffipalvelussa asiattoman profiilin, ilmoita siitä aina ylläpidolle. Jokaisen treffiprofiilin oikeassa ylälaidassa on Ilmianna häirikkö tai asiaton sisältö -linkki, josta avautuvan lomakkeen avulla voit välittää viestin ylläpidolle. Kirjoita lomakkeeseen perustelu sille, miksi kyseinen profiili on asiaton. Lähetä lomake painamalla Lähetä-painiketta. Kun lähetät lomakkeen, ylläpito saa tiedon asiattomasta profiilista ja se voidaan tarvittaessa poistaa Treffeistä.

- Mikäli haluat markkinoida jotain, ota yhteyttä asiakaspalveluumme . Profiili ja blogi ei ole tarkoitettu markkinointia varten ja mikäli tälläistä sisältöä havaitsemme, johtaa se profiilin poistoon.

Kuvanoheet & Säännöt