Turvallisuusvinkkejä

Vaikka Suomi onkin turvallinen maa, ei turvallisuutta kannata pitää itsestään selvyytenä. Tässä muutamia vinkkejä deittipalvelun käyttäjille.

Käytä ilmaista, ei-henkilökohtaista sähköpostia

Kun liityt deittipalveluun on hyvä idea käyttää ilmaista ja ei-henkilökohtaista sähköpostia kuten Hotmail tai Yahoo. On helpompi erottaa deitti viestit ja henkilöhtainen posti ja ilmaistileistä on aina helppo hankkiutua eroon. Verkossa ei koskaan tiedä keneen törmää. Suomideitin treffi sivusto tarjoaa oman viestintäjärjestelmän jolla voit ottaa yhteyttä sinkkuihin ilman paljastamalla omaa sähköpostiosoitettasi.

Pysy nimettömänä

Viestittelyn alkuvaiheessa muista olla antamatta henkilökohtaista tietoa itsestäsi kuten koko nimi, sähköpostiosoite, puhelin numero, työ/koti osoite. Jos joku kysyy näitä kysymyksiä heti alussa, se on selvä varoitus. Jos joku puhuu uhkaavaan sävyyn. Muista että voit lopettaa keskustelun milloin vain ja deitti sivuilamme voit tarvittaessa torjua henkilön jolloin et vastaanota henkilöltä enään viestejä. Muutaman viestin jälkeen voi olla sopiva hetki puhua puhelimessa. Älä anna kenenkään painostaa tapaamiseen, sinä päätät milloin oet valmis.

Muuta

  • Jos aiot tavata jonkun, kerro ainekin kahdelle henkilölle minne olet menossa, tapaamasi henkilön nimi, kuvaus ja aika jolloin tulet kotiin.
  • Sovi treffit julkiselle paikalle. Ei ole hyvä idea että deitti hakee sinut kotoa tai työpaikalta.
  • Pidä kännykkää mukasi.
  • Älä juo itseäsi liian humalan. Juominen vaikeuttaa tuomiokykyysi ja teet valintoja joita et normaalisti tekisi.
  • Käytä maalaisjärkeä. Jos saat deitistäsi huonon "fiiliksen" on ehkä aika lopettaa treffit.
  • Turvallisia treffi hetkiä toivoo Suomideitin treffipalvelu! Suomideitistä löydät treffi seuraa täysin ilmaiseksi.

löydä lisää turvallisuusvinkkejä klikkamalla Nettideittailun turvallisuus