Deittiprofiili

terppa82 39 vuotias
Mietoinen | Varsinais-Suomi
Yleistä
Sukupuoli:
Mies 
Seksuaalisuus:
Biseksuaali 
Ikä:
39
Siviilisääty:
Naimisissa 
Asuinpaikka:
Mietoinen, Varsinais-Suomi
Ulkonäkö
Vartalotyyppi:
Muutama kilo liikaa 
Pituus:
176cm 
Silmien väri:
Siniset 
Hiusten väri:
Ruskeat 
Etninen alkuperä:
Valkoinen/kaukasialainen 
Elämäntyyli
Tupakointi:
Kyllä 
Alkoholin käyttö:
Joskus 
Sosiaalisuus:
Hieman ujo, Viihdyn kotona, Viihdyn paremmin pienissä ryhmissä 
Huumorintaju:
Ystävällinen, Tilannekomiikka, Tuhma 
Koti ja Perhe
Lapsia:
Kyllä 
Haluan lisää lapsia:
Kyllä 
Asun:
Kämppiksen kanssa 
Työ & koulutus
Koulutus:
Peruskoulu 
Ammattiala:
Rakennusala 
Työstatus:
Osa-aikatöissä 

Minusta

olen 39 vuotias mies. olen bi-seksuaalinen. olen huumorintajuinen, iloinen, avoin,sosiaalinen, romanttinen, hyvä kuuntelija, hyvä keskustelija. lisäksi olen utelias ja hyvä oppimaan. olen kiinnostunut kaikenlaisista asioista. ystäväni kuvailisivat minua, että olen huolehtiva, auttava, olen aina kaikessa mukana, osaan ottaa toiset huomioon. olen myöskin romanttinen ja osaan yllättää tarpeen tullen. olen naimisissa, mutta meillä on avoin suhde.

Mitä tykkään tehdä vapaa-ajallani: luen mielelläni erilaisia kirjoja. puuhailen tietokoneitten parissa. pelaan tietokone pelejä ja muita pelejä. liikun luonnossa. musiikkia kuuntelen. katson sarjoja ja elokuvia. olen poikani kanssa yhdessä ja teen poikani kanssa erilaisia asioita ja puuhailen kaikkea kivaa.
Asioita joista nautin: nautin kun grillaan kesällä ja laitan grilli ruokaa muille. nautin kun saan olla kavereitten kanssa yhdessä. nautin myöskin kun on töitä ja saan olla töissä. lisäksi nautin omasta pojastani, jonka kanssa saan olla ja puuhailla. nautin luonnossa ja olla luonnossa.
Suurimmat saavutukseni: oman poikani saaminen.

Etsin

etsin bi-seksuaalista miestä. toivon,että olisit huumorintajuinen, avoin, sosiaalinen, mukava, romanttinen, hyvä kuuntelija ja keskustelija. sinun kanssasi tulisi hyvin toimeen ja voisimme yhdessä keksiä kaikenlaista tekemistä ja kivaa puuhaa. toivon,että sinulla olisi samoja kiinnostuksen kohteita olemassa. etsin romantiikkaa, ystävää ja seikkailua. sinun kanssasi voisi nauttia ja olla omana itsenäni! naisetkin voivat ottaa yhteyttä kaverina ja ystävänä.
Harrastukset
Yleistä:
Historia, Kirjat ja lukeminen, Ruoanlaitto, Tietokoneet 
Urheilu:
Kävely, Pyöräily 
Musiikki:
Blues, Country, Dance-/klubimusiikki, Disko, Elektroninen, Hard rock, Iskelmä, Metalli, Pop, R&B, Rap ja hip hop, Rock, Tekno 
Elokuvat:
Eroottiset elokuvat, Fantasiaelokuvat, Kauhuelokuvat, Lännenelokuvat, Rikosdraamat, Romanttiset komediat, Science fiction, Toimintaelokuvat 
TV:n Katselu:
Elokuvat, Dokumentit