Deittiprofiili

minttu40 40 vuotias
Mynämäki | Varsinais-Suomi
Yleistä
Sukupuoli:
Nainen 
Seksuaalisuus:
Biseksuaali 
Ikä:
40
Siviilisääty:
Naimisissa 
Asuinpaikka:
Mynämäki, Varsinais-Suomi
Ulkonäkö
Vartalotyyppi:
Muutama kilo liikaa 
Pituus:
176cm 
Silmien väri:
Siniset 
Hiusten väri:
Ruskeat 
Etninen alkuperä:
Valkoinen/kaukasialainen 
Elämäntyyli
Tupakointi:
Ei tupakoi 
Alkoholin käyttö:
Joskus 
Sosiaalisuus:
Viihdyn kotona, Sosiaalinen, Flirttaileva, Viihdyn paremmin pienissä ryhmissä 
Huumorintaju:
Ystävällinen, Tuhma, En omaa huumorintajua, Kaikenlainen 
Koti ja Perhe
Lapsia:
Kyllä 
Haluan lisää lapsia:
Kyllä 
Asun:
Kämppiksen kanssa 
Työ & koulutus
Koulutus:
Peruskoulu 
Ammattiala:
Terveysalalla 
Työstatus:
Opiskelija 

Minusta

olen 40 vuotias nainen. olen bi-seksuaalinen. olen huumorintajuinen, sosiaalinen, avoin, romanttinen, autan toisia, olen hyvä kuuntelija, hyvä keskustelija. tulen kaikkien kanssa hyvin toimeen. ystäväni kuvailisivat minua kivaksi, rehelliseksi, kanssani on hyvä olla, olen kaikessa hyvin mukana, utelias ja hieman villikin luonne. keksin tekemistä ja yllätän myöskin tarpeen tullen. olen naimisissa, mutta meillä on avoin suhde.

Mitä tykkään tehdä vapaa-ajallani: harrastan luonnossa olemista, karaokea, tanssimista, kesällä käyn lavoilla, musiikkia eri tavoin, lukemista, liikuntaa. tykkään laittaa ruokaa ja leipoa. kesällä tykkään olla rannoilla, mökkeillä.
Asioita joista nautin: nautin kun saan olla kavereitteni kanssa. nautin kun saan olla poikani kanssa yhdessä ja tehdä kivoja asioita ja puuhailla yhdessä. nautin kun luonnossa on retkillä tai picnikillä kivassa porukassa. kesällä nautin käydä ihan kahveilla eri terasseilla.
Suurimmat saavutukseni: oman lapseni synnyttäminen

Etsin

etsin pääasiassa bi-naista. etsin juuri sinua joka olet sosiaalinen, avoin, huumorintajuinen, romanttinen, hyvä kuuntelija ja hyvä keskustelija. sinun kanssa tulisi hyvin toimeen ja eikä tarvisi esittää muuta kuin on. toivoisin että sinulla olisi samoja mielenkiinnon kohteita kuin minulla on. toivon että voisimme keksiä yhdessä erilaista tekemistä ja yhteistä kivaa puuhaa! etsin sinua romantiikkaan, seikkailuun ja ystävyyteen! miehet voivat ottaa yhteyttä kaverina tai ystävänä. jos koet tämän tekstin omaksesi niin ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan miten tulemme toimeen ja miten kemiat kohtaavat!
Harrastukset
Yleistä:
Kirjat ja lukeminen, Laulaminen ja soittaminen, Luonto, Museot, Puutarhanhoito, Ruoanlaitto, Tanssiminen, Vapaaehtoistyö, Yökerhot 
Urheilu:
Jooga, Kuntosali, Kävely, Pyöräily, Uinti / vesiurheilu 
Musiikki:
Disko, Iskelmä, Metalli, Rock 
Elokuvat:
Eroottiset elokuvat, Historialliset elokuvat, Komediat, Lännenelokuvat, Musikaalit, Piirretyt, Rikosdraamat, Romanttiset komediat, Seikkailuelokuvat 
TV:n Katselu:
Sohva peruna, Komediat, Drama, Elokuvat, Saippuasarjat, Dokumentit, Kanava surffaaja