Deittiprofiili

Kyltoni 35 vuotias
Harjavalta | Satakunta
Yleistä
Sukupuoli:
Mies 
Seksuaalisuus:
Hetero 
Ikä:
35
Siviilisääty:
Eronnut 
Asuinpaikka:
Harjavalta, Satakunta
Ulkonäkö
Vartalotyyppi:
Hoikka 
Pituus:
182cm 
Silmien väri:
Siniset 
Hiusten väri:
Kalju 
Etninen alkuperä:
Valkoinen/kaukasialainen 
Elämäntyyli
Tupakointi:
Joskus 
Alkoholin käyttö:
Ei käytä alkoholia 
Sosiaalisuus:
Hieman ujo, Viihdyn kotona, Sosiaalinen, Viihdyn paremmin pienissä ryhmissä, Keskiverto 
Huumorintaju:
Ystävällinen, Tilannekomiikka, Tuhma, Kaikenlainen 
Koti ja Perhe
Lapsia:
Kyllä 
Haluan lisää lapsia:
En ole varma 
Asun:
Yksin 
Työ & koulutus
Koulutus:
Peruskoulu 
Ammattiala:
Teollisuus 
Työstatus:
Työtön 

Minusta

Olen tällainen nuorekas absoluuttisen sävelkorvan omaavan kolmevitonen.musikaalinen,tykkään soitella kitaraa ja bassoa.työtön tällä hetkellä.puusepän hommia välillä tehnyt.mutta nyt on epilepsia laittanut minut työstä hetkeksi sivuun.olen vähän sisään päin kääntynyt Scorpioni.huumorintajuinen..ja melkein aivan kaikenlaisille huumorille naurava.hellyyden kipeä.kaverit sanovat luotettavaksi, rauhalliseksi toisten puolia pitävä hiljainen hissukkakin aika usein..mietiskelijä tyyppi silti usein hellyyttä kaipaava ja rakastan ulkoilua.tällanen tavallinen tasaamaan tallaaja:)Alkoa en käytä.olen siksipä varmaan täysi tylsimys kun en ole vuosiin käynyt missään baareissa enkä ole menossa. Elämässä ja maailmassa on paljon hienoja asioita joista nauttia, kunhan ensin hiukan tutkii itseään ja oppii nauttimaan oikeista asioista..

Mitä tykkään tehdä vapaa-ajallani: ei oo muut kuin vapaa aikaa.liikun paljo.muutamia kavereit käyn moikkaamas.tykkään tehdä kaikenlaista,soitella kitaraa tai bassoa,musiikin kuuntelu on iso ja tärkeä osa mun elämää.siks, hifi on yks harrastuksista.täten talvisi ja keväisi musiikki laitteet vaihtuu todella usein.ois hienoa joskus näyttää miks siihenki voi jäädä koukkuu oikee.puusepän hommia rakastan tehdä.hieman enemmä kuin metalli alan hommia.olen aina ollu kova moniosaaja.jos en jotai osaa nii opin sen jos näen pari krt sen ensin nii sitte voi olla että on ku vanha tekijä.tietysti riippuen asiasta. .
Asioita joista nautin: Kunnon pakkasyönä Kirkkaasta tähtitaivaasta..sitä kun jää katselemaan upeita tähtiä, niin unohtuu murheet ja kaikki muutki asiat.nautin rauhallisuudesta ja siitä jos joku olisi kainalossa jota saisi silittää ja helliä..olla vaan ja toivoa ajan pysähtyvän.nautin myös siitä jos kuuntelen jonkun koskettavan biisin joka saa silmät kostumaan ja väreitä selkärankaan. sen osaa Vartiainen ja Vesala aika hyvin☺️nautin myös historiasta ja tieteestä.avaruus/tähdet.fysiikka.jne
Suurimmat saavutukseni: Saavutuksissani ei ole paljoo kertomist..joka päivä sitä on jotenki ns. kiitollinen ku on vuosia sitte pystyny lopettamaa kokonaan alkoholin käytön.mulle se ei vaan sovi.yök. ja on mainittava että on hienoa, että olen tässä vuosie aikana löytäny itseni niin,että pystyn puhumaa asiasta ku asiasta.ennen pidi kaike sisällä.suurin on varmaa siltiki se ku sai pelastettua kaverin hengen!

Etsin

Etsin sellasta joka vaikka joskus voisi ulkoilla,.ja muutenki nauttia luonnosta ja rauhallisuudesta.avoin, rehellinen ja luotettava.ja sellainen joka tykkää hellimisestä ja paijaamisesta. Ja joka uskaltaa näyttää tunteensa.. nautit yhdessä olosta mutta myös molemmat nauttii omasta ajasta välillä..
Harrastukset
Yleistä:
Autot ja moottoripyörät, Historia, Käsityöt, Kirjat ja lukeminen, Laulaminen ja soittaminen, Luonto, Taide, Valokuvaus 
Urheilu:
Aerobiikka / Voimistelu, Kamppailulajit, Kävely, Nyrkkeily / paini, Pyöräily 
Musiikki:
Blues, Dance-/klubimusiikki, Elektroninen, Hard rock, Metalli, Pop, Reggae, Rock 
Elokuvat:
Eroottiset elokuvat, Fantasiaelokuvat, Historialliset elokuvat, Kauhuelokuvat, Komediat, Lännenelokuvat, Piirretyt, Rikosdraamat, Science fiction, Seikkailuelokuvat, Toimintaelokuvat 
TV:n Katselu:
Drama, Elokuvat, Dokumentit, Kanava surffaaja