Deittiprofiili

Jani_84 33 vuotias
Pyhäjärvi | Pohjois-Pohjanmaa
Yleistä
Sukupuoli:
Mies 
Seksuaalisuus:
Hetero 
Ikä:
33
Siviilisääty:
Sinkku 
Asuinpaikka:
Pyhäjärvi, Pohjois-Pohjanmaa
Ulkonäkö
Vartalotyyppi:
Muutama kilo liikaa 
Pituus:
179cm 
Silmien väri:
Siniset 
Hiusten väri:
Ruskeat 
Etninen alkuperä:
Valkoinen/kaukasialainen 
Elämäntyyli
Tupakointi:
Ei tupakoi 
Alkoholin käyttö:
Ei käytä alkoholia 
Sosiaalisuus:
Hieman ujo, Viihdyn kotona 
Huumorintaju:
Ystävällinen, Sarkastinen, Tilannekomiikka, Tuhma 
Koti ja Perhe
Lapsia:
Ei 
Haluan lisää lapsia:
En ole varma 
Asun:
Vanhempien kanssa 
Työ & koulutus
Koulutus:
Jokin Korkeakoulu 
Ammattiala:
Tietotekniikka/viestintä 
Työstatus:
Eläkkeellä 

Minusta

Olen kiltti ja luotettava 33-vuotias sokea mies Pyhäjärveltä.

Olen melko ujo ja hiljainen, mutta tutustuttaessa kyllä rentoudun ja muutun puheliaammaksi. Jostain asiasta innostuessani saatan puhua paljonkin. Olen rehellinen ja aina sanani mittainen, eli jos olen jotain luvannut, pidän myös sanani. Viihdyn parhaiten kotona hyvää kirjaa lukien tai pienessä muutaman tutun ihmisen porukassa. Olen myös hyvin rauhallinen, eli en yleensä hätiköi missään tilanteessa. Kuvailisin itseäni myös hyväksi kuuntelijaksi. Herkkä ja tunteellinenkin olen, sillä minua alkaa usein itkettää, jos vaikkapa lukemassani kirjassa on surullinen kohta.

Minulla on erittäin hyvä huumorintaju. Muun muassa härskit vitsit ja sananmuunnokset saavat minut nauramaan, ja osaan tarvittaessa laskea leikkiä itsestänikin. Pidän kaikenlaisista päättömistä jutuista, hassuttelusta ja tilannekomiikasta. Vakaviakin aiheita voi käsitellä huumorin keinoin, kunhan sen tekee oikealla tavalla. Huumorini voi toisinaan olla myös hivenen sarkastista.

Harrastuksiani ovat kuntoilu, netissä surffaaminen, lukeminen, äänikirjojen ja musiikin kuuntelu sekä kirjojen skannaaminen muiden näkövammaisten käyttöön.

Lisää saa kysyä, sillä en luultavasti osaa kertoa tässä kaikkea. Ota vain rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostuit. Odotan sitä todella.

Mitä tykkään tehdä vapaa-ajallani: lukea kirjoja, kkuunnella äänikirjoja ja musiikkia, surffata netissä, pelata tietokoneella
Asioita joista nautin: kotitekoinen ruoka
Suurimmat saavutukseni: NVDA-ruudunlukuohjelman suomentaminen

Etsin

Etsin rehellistä, luotettavaa, huumorintajuista, hauskaa ja lempeää naista parisuhteeseen tositarkoituksella. Yhdessä olisi kiva tehdä kaikenlaista mukavaa, esim. harrastaa jotakin, tai vain olla kahdestaan ja jutella kaikesta maan ja taivaan välillä. Saatat myös saada minut kokeilemaan kanssasi jotain uutta, jos pystyt saamaan minut vakuuttuneeksi siitä, että se on kokemisen arvoista. Arvostan parisuhteessa avoimuutta, toisen huomioon ottamista, tunteiden näyttämistä, yhdessäoloa ja kaikenlaisia hellyydenosoituksia, eikä romantiikastakaan ole haittaa. Lisäksi kaikista asioista pitää pystyä puhumaan, vaikka ne olisivat vaikeitakin. Valehtelua, pettämistä, huutamista tai minkäänlaista väkivaltaa en siedä. Toivon myös, että osaat suhtautua näkövammaisuuteeni avoimin mielin etkä anna mahdollisten ennakkokäsitystesi vaikuttaa itseesi. Ei minun kanssani ole vaikea tulla toimeen, vaikken näekään mitään.
Harrastukset
Yleistä:
Kirjat ja lukeminen, Tietokoneet 
Musiikki:
Dance-/klubimusiikki, Tekno 
Elokuvat:
Kauhuelokuvat, Rikosdraamat, Science fiction, Toimintaelokuvat 
TV:n Katselu:
Drama